Gebruiksaanwijzing /service van het product ICE-30BCC van de fabrikant Cuisinart
Ga naar pagina of 15
ICE-30BCC Series Pur e Indulgence ™ Fr ozen Y ogurt-Ice Cr eam & Sorbet Maker INSTRUCTION AND RECIPE BOOKLET For your safety and continued enjoyment of this product, always read the instruction book carefully before using. IB-561 1-CAN ice30bcc_ib_recipe.
2 IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using an electrical appliance, basic safety precautions should always be followed to reduce the risk of fire, electric shock, and/or injury , including the following: 1.
3 3. Mixing Arm Mixes and aerates ingredients in freezer bowl to create frozen dessert or drink. 4. Freezer Bowl Contains cooling liquid within a double insulated wall to create fast and even freezing. Double wall keeps the bowl cool and at an even temperature.
4 SAFETY FEA TURE The Cuisinart ® Pure Indulgence ™ Frozen Y ogurt–Ice Cream & Sorbet Maker is equipped with a safety feature that automatically stops the unit if the motor overheats.
serving so that it will become soft enough to slice but will still hold its shape. Serve plain, or with additional toppings such as fresh fruit, fruit syrup, chocolate or caramel sauce, nuts, cherries, etc.
Place the cocoa and sugars in a medium bowl; stir to combine. Add the whole milk and use a hand mixer on low speed or whisk to combine until the cocoa and sugars are dissolved, about 1 to 2 minutes. Stir in the heavy cream and vanilla. If not fr eezing immediately , cover and refrigerate until ready to use.
7 the milk, brown sugar , and molasses until the sugar is dissolved, about 1 to 2 minutes. Stir in the pumpkin purée, cinnamon, ginger , and nutmeg. Add heavy cream and vanilla. T ur n the machine on; pour the mixture into freezer bowl, and let mix until thickened, about 20 to 25 minutes.
8 Remove the vanilla bean pod from the milk/cr eam mixture and discar d. Measure out 1 cup (250 ml) of the hot liquid. With the mixer on low speed, add the cup of hot milk/cream to the egg mixtur e in a slow , steady str eam.
9 Combine eggs, egg yolks, and sugar in a medium bowl. Use a hand mixer on medium speed to beat until the mixture is thick, smooth, and pale yellow in colour (similar to mayonnaise), about 2 minutes. Remove the vanilla bean pod from the milk/cr eam mixture and discar d it.
10 Place the sugar and 1 1 ⁄ 2 cups (375 ml) of the half-and-half in a 2- 1 ⁄ 2 quart (2.4 L) saucepan with a heavy bottom. Bring to a simmer over medium heat and stir to dissolve the sugar .
11 container and place in freezer for about 2 hours. Remove fr om freezer about 15 minutes before serving. Nutritional information per serving: Calories 190 (52% from fat) • carb. 19g • pro. 5g • fat 1 1g sat. fat 6g • chol. 153mg • sod. 50mg • calc.
12 the mixture into fr eezer bowl, and let mix until thickened, about 20 to 25 minutes. The frozen yogurt will have a soft, cr eamy texture. If a firmer consistency is desired, transfer the fr ozen yogurt to an airtight container and place in freezer for about 2 hours.
13 CANT ALOUPE SORBET Makes about fourteen 1 ⁄ 2 -cup (125 ml) servings 3 ⁄ 4 cup (180 ml) granulated sugar 3 ⁄ 4 cup (180 ml) water 2 1 ⁄ 2 pounds (1.1 kg) cantaloupe cubes 2 ⁄ 3 cup (160 ml) tangerine or orange juice 1 tablespoon (15 ml) corn syrup Place sugar and water in a 1 1 ⁄ 2 quart (1.
14 DRINKS RASPBERR Y ’RIT AS Makes six servings 16 ounces (450 g) chilled fresh or fr ozen, thawed raspberries 12 ounces (340 g) frozen limeade, thawed 3 ounces (85 g) chilled T riple Sec 8 ounces (.
15 W ARRANTY LIMITED THREE-YEAR W ARRANTY This warranty supersedes all previous warranties on the Cuisinart ® Pure Indulgence ™ Frozen Y ogurt–Ice Cream & Sorbet Maker.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Cuisinart ICE-30BCC (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Cuisinart ICE-30BCC heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Cuisinart ICE-30BCC vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Cuisinart ICE-30BCC leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Cuisinart ICE-30BCC krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Cuisinart ICE-30BCC bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Cuisinart ICE-30BCC kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Cuisinart ICE-30BCC . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.