Gebruiksaanwijzing /service van het product 102332 van de fabrikant Electrolux
Ga naar pagina of 2
Electrolux Cold Rooms -10/-21º - 8,4/10 m³ - Split unit Electrolux cold rooms are available in a vast range of different sizes and functionalities. They are designed to work in tropical temperatures (+43ºC).
Electrolux Cold Rooms -10/-21º - 8,4/10 m³ - Split unit Internet: http://www.electrolux.com/foodservice HFBB080 2009-10-06 Subject to change without notice PRINTER FOR TEMPERATURE RECORDER 102026 102026 102026 102026 PRINTER FOR HACCP BASIC VERSION REFRIG.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Electrolux 102332 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Electrolux 102332 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Electrolux 102332 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Electrolux 102332 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Electrolux 102332 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Electrolux 102332 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Electrolux 102332 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Electrolux 102332 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.