Gebruiksaanwijzing /service van het product Professional III van de fabrikant FoodSaver
Ga naar pagina of 6
F eatur es For important safety infor mation and helpful tips, please refer to the FoodSaver Reference Guide included in your kit. Questions? Visit us at www .foodsa ver .com or call 1-800-777-5452 (U.S.) or 1-877-804-5383 (Canada). Get tips on vacuum packaging and order FoodSaver accessories.
Ba gs & Rolls 1. Open appliance lid and place roll into Roll Storage Compartment (M) . 2. Pull out enough bag material to hold item to be vacuum packaged, plus 3 inches. Close lid. 3. T urn Seal Control Switch (D) to . 4. Press and r elease Manual Seal Button (B) .
g Accessories F oodSa v er Accessor y Guidelines F oodSav er Accessories Accessories include FoodSaver Vacuum P ackaging Canisters , Uni versal Lids, Jar Sealers and Bottle Stoppers. 1. Al ways leave at least one inch of space between contents and rim.
And Mor e T o keep your Accessory Hose (E) handy , just loop the hose into place in the hose storage rack under the appliance lid. The Manual Seal Button (B) stops the vacuum process early and seals the bag, preventing fragile foods such as cookies from being crushed.
Tips Tips f or Successful V acuum P acka ging For more usage tips and safety information, please refer to the FoodSaver Reference Guide or visit our website at www .foodsaver.com . Sealing a Bag Pre vent moistur e or liquid from being pulled into the V acuum Channel or trapped in the seal.
p General Tips Tips f or Successful V acuum P acka ging (continued) 1. V acuum packaging is NOT a substitute for the heat process of canning. P erishables still need to be refrigerated or fr ozen. 2. For best r esults, use FoodSaver Bags, Canisters and Accessories.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat FoodSaver Professional III (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen FoodSaver Professional III heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens FoodSaver Professional III vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding FoodSaver Professional III leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over FoodSaver Professional III krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van FoodSaver Professional III bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de FoodSaver Professional III kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met FoodSaver Professional III . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.