Gebruiksaanwijzing /service van het product CULINAIRE 4137.1 van de fabrikant American Standard
Ga naar pagina of 3
Single Contr ol Kitchen Faucet and Deluxe Pull-Out Spray Installation Instructions M968208 REV . 1 .4 Cer tified to comply with ANSI A112.18.1M 4137.100 Culinair e ™ CAUTION 1 INST ALL FITTING WITH OR WITHOUT DECK ESCUTCHEON T ur n off hot and cold water supplies before beginning.
M968208 REV . 1 .4 Carefully bend COPPER SUPPLIES to meet water supply lines using the palms of the hands to avoid kinking. Connect HOT water supply line to left tube, and COLD water supply line to right tube using appropriate connectors. 2 34 FERRULE HOT COLD MAKE WA TER SUPPL Y CONNECTIONS Use 1/2" IPS FLEXIBLE SUPPLIES (3) or 3/8" O.
M968208 REV . 1 .4 Remove BUTTON (2) and loosen HANDLE SCREW (2) and pull off HANDLE (3) . Remove ESCUTCHEON CAP (4) by pulling it upward. Unscrew the three CARTRIDGE SCREWS (5) and remove CARTRIDGE (6) . Clean inlets of CARTRIDGE (6) and MANIFOLD (7) .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat American Standard CULINAIRE 4137.1 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen American Standard CULINAIRE 4137.1 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens American Standard CULINAIRE 4137.1 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding American Standard CULINAIRE 4137.1 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over American Standard CULINAIRE 4137.1 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van American Standard CULINAIRE 4137.1 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de American Standard CULINAIRE 4137.1 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met American Standard CULINAIRE 4137.1 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.