Gebruiksaanwijzing /service van het product KCG100 van de fabrikant Kambrook
Ga naar pagina of 12
KCG100 Issue 1/09 K a m b r o o k S t a i n l e s s S t e e l G r i l l.
2 FE A T UR ES OF Y OU R K AM BROO K ST AI NLE SS STE E L GR ILL V er t ical s tor ag e Power fu l 20 0 0 wa tt s for f as t he at up and qui ck to as tin g and gr illi ng No n- sti ck ri bbe d cook ing p lat es for l ow fat gri llin g 1.
3 K A MB ROOK SAF ET Y At K ambr ook , we bel ieve th at th e saf e pe rf orm ance o f our pro duc ts i s the fi rs t prio rit y in any co nsu mer pro duc t so th at you , our v alue d cus to mer , can co nfid ent ly u se and t rus t our ap pli ance s.
KN O W Y O UR K AM BROOK ST AI NLE SS STE E L GR ILL BEFORE FIRST USE Remove a nd saf ely d isc ard pac ka gin g mate ri als and p romo tion al l abe ls fro m the K amb rook St ain les s Ste el Gr ill b efore u se. Wip e the h ous ing and c ook ing p late s wi th a da mp cl oth t he n dr y th oroug hly.
5 MAI NT AI NI NG Y O UR K A MB ROOK ST AI NLE S S STEE L GR ILL CLEANING Be fore c le anin g, sw itc h the p ower of f at t he power o ut let an d the n unp lug t he powe r cord from t he powe r out le t . Al low the K am broo k St ainl ess S tee l Gri ll to co ol sli ght ly .
6 RE CI PE S GR ILLI NG G UI DE GUIDE T O CLOSED GRILLING Clo sed gr illi ng is a f as t and ef fi cie nt way t o cook . Th is met hod w ill wor k onl y for ce r tai n food i te ms , th at are t hic k enou gh to c ome in to con ta ct wi th b oth g ril l plat es .
7 NOTE : A ll r ec ipes u se Aus tr ali an Sta ndard me asur ing cu ps and sp oons . RE CI PE S THAI CHICKEN BURGER SE RVE S 2 20 0 g chi cken b rea st sl iced in to t wo 1 cup ( 2 50 ml ) swee t chil.
8 NOTE : A ll r ec ipes u se Aus tr ali an Sta ndard me asur ing cu ps and sp oons . RE CI PE S RE CI PES ORANGE AND PEPPER PORK SE RVE S 4 4 por k loin c ut let s 1 cup ( 2 50 ml ) ora nge jui ce ¼ .
RE CI PE S 9 NOTE : A ll r ec ipes u se Aus tr ali an Sta ndard me asur ing cu ps and sp oons . RE CI PE S MEXICAN T OR TILLAS SE RVE S 2 1 25g M exic an s als a 1 ⁄ 4 cup m ash ed red k idn ey bea .
10 NOTE : A ll r ec ipes u se Aus tr ali an Sta ndard me asur ing cu ps and sp oons . RE CI PE S ANTIP AST O R YE BREAD SE RVE S 2 4 sli ces r ye bre ad 1 1 ⁄ 2 ta ble spoo n ext r a virg in oli ve .
RE CI PE S 11 NOTE S.
12 Ka mbro ok wa rr ant s the p urch ase r ag ains t de fec ts i n work man shi p and m ater ial f or a pe riod o f 1 2 m ont hs fro m the d ate o f purc has e ( 3 mont hs co mme rcia l use ) .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Kambrook KCG100 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Kambrook KCG100 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Kambrook KCG100 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Kambrook KCG100 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Kambrook KCG100 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Kambrook KCG100 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Kambrook KCG100 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Kambrook KCG100 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.