Gebruiksaanwijzing /service van het product KD66B van de fabrikant Kambrook
Ga naar pagina of 20
2 Combi- Steamer/Fr ypan KD66B Issue 1/00 G G O O O O D D N N A A M M E E G G O O O O D D V V A A L L U U E E.
2 Kambr ook Safety W elcome to Kambr ook and your ne w V ersatile Combi-Steamer/Frypan. At Kambrook w e belie ve that the saf e performance of our pr oducts is the first priority in any consumer pr oduct so that you, our valued customer , can confidently use and trust our pr oducts.
3 6 5 4 2 1 5 3 7 8 9 F eatures of y our Kambr ook V ersatile Combi-Steamer/Fr ypan 1. Fr ypan Base with non-stick surface and hea vy-duty cool-touch phenolic handles for table serving. 2. Stainless Steel Steaming T ray with multiple steam holes for maxim um efficiency .
4 Using Y our Kambr ook V ersatile Combi-Steamer/Frypan Befor e first use remo ve an y promotional labels and wash the Combi-Steamer/Fr ypan in warm, soapy water .
5 Maintaining y our Kambr ook Combi-Steamer/Frypan Alwa ys turn the power off at the po wer outlet and then unplug the Combi- Steamer/Fr ypan and allowing the unit the cool down befor e disassembling any parts.
6 Hints and Tips: All cooking guides and recipe times ar e to be used as an indication only , as the freshness, size, and cuts etc . of vegetables and meats used will var y the cooking times Read reci.
7 in water . Stand the dish on the steaming rack (r oasting position) to a void dir ect contact with the bottom of the Combi- Steamer/Fr ypan. Steaming Recommended temperatur e control setting: 4 Stea.
8 Guide to r oasting Place steaming rack in appliance (r oasting position) and place meat on top . Cover and r oast according to the chart above. Note: F or golden appear ance quic kly panfr y before steaming. Guide to steaming Meat and chick en can also be steamed.
Ingredients Preparation Time on T emperature Contr ol Setting 4 Artichoke T rim stalks and lea ves; k eep whole Place in steaming tra y or steaming rack and steam for 20 – 30 minutes Asparagus T rim.
10 Chick en Cooking time on T emperature Control Setting 4 Breast 20 – 25 minutes Thigh 20 – 25 minutes Legs (drumstick) 30 – 35 minutes Rice cook ed directly in the Combi-Steamer/Fr ypan fr ypan W ash and rinse well.
11 Seaf ood Cooking Time at Control Setting 4 Clams – small 3 minutes – medium 6 – 8 minutes – large 10 – 12 minutes Crabs – small 7 – 10 minutes – medium 15 minutes – large 20 – 25 minutes Fish – flat (sole) 5 – 7 minutes – fillets 5 – 7 minutes – round (tr out) 10 – 12 minutes – steaks 2.
12 Recipes P otato and spinach salad Ser ves 4 – 6 800g new potatoes 1 medium Spanish onion, finely chopped 1 cup thinly sliced gr een shallots 1 / 2 bunch English spinach 2 tablespoon freshl y snip.
13 Steamed salmon cutlets with hokkien noodles Ser ves 2 2 salmon cutlets 150 – 200g each 300g hokkien noodles 200g snow peas, trimmed and cut in strips 2 tablespoons sw eet soy sauce 1 tablespoon of sesame oil 1 / 4 cup finely chopped gr een onion 1 / 4 cup finely chopped fr esh coriander Freshl y ground black pepper 1.
14 Chick en and mushr oom risotto Ser ves 4 2 x chick en breast fillets (300g) 1 tablespoon butter 1 tablespoon olive oil 1 medium onion, finely chopped 1 clov e garlic, crushed 1 cup of sliced button.
15 Orange pik elets Mak es appr oximatel y 15 1 cup self-raising flour 2 teaspoons sugar 1 egg 2 teaspoons of melted butter or margarine Rind of 1 orange 1 / 2 cup milk 1. Sift the flour into a bowl, add sugar . 2. Make a w ell in the centre and break in the egg.
16 Madras beef curry with tomatoes and chickpeas Ser ves 4 500g diced beef (blade, round or chuck steak) 1 medium br own onion (diced) 2 teaspoon minced garlic 1 teaspoon bottled chilli paste 1 1 / 2 tablespoons madras curry paste Freshl y ground black pepper 3 tablespoon peanut oil 2 440g tins of peeled tomatoes 1 375g tin of chickpeas 1.
17 Notes.
18 Notes.
Kambr ook 1 2 Month Replacement W arranty KAMBR OOK warrants the pur chaser against defects in w orkmanship and material, for a period of 12 months from the date of pur chase (3 months commer cial use).
Kambrook 4 Kingston T own Close Oakleigh, Victoria 3166, Australia Customer Ser vice Line (free call) 1800 800 634 Customer Service Fax 1800 621 337 Kambrook (New Zealand) Mono Place Ellerslie, Auckla.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Kambrook KD66B (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Kambrook KD66B heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Kambrook KD66B vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Kambrook KD66B leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Kambrook KD66B krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Kambrook KD66B bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Kambrook KD66B kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Kambrook KD66B . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.