Gebruiksaanwijzing /service van het product KOT65 van de fabrikant Kambrook
Ga naar pagina of 12
K O T65 Issue 1/09 S n a c k O v e n.
2 FE A TUR ES O F Y O UR K AM BROO K SN A CK OVEN Gl as s Oven D oor Doo r Ha ndle El eme nt S elec ti on Di al 1 5 min ute T imer D ial 1. 2. 3. 4. B aki ng T ray Wire O ven R ack Cru mb T ray (u nder ove n) No n- slip s uppo r t fee t 5.
3 K A MB ROOK SAF ET Y W elc ome to K am broo k and your n ew Sn ack O ven. At K ambr ook , we bel ieve th at th e saf e per fo rma nce is t he fir st pr ior it y in any co nsum er pro duc t so th at you , our v alue d cus tom er , ca n confi de ntl y use an d tru st ou r app lia nces .
4 Do no t at tem pt to o per at e the s nack ove n by any me tho d oth er t han t hose d escr ibe d in t his boo k . Al ways e nsure t he s nack ove n is pro per ly as sem bled b efo re use .
5 OPE R A TING Y O UR K AM BROO K SN A C K O V EN BE FO RE F IR ST U S E Remove a nd saf ely d isc ard any pa ck agin g mat eri al and p romo tio nal l abe ls be fore u sin g the a ppli ance for t he fir st t ime . Wash t he ba kin g tr ay and cr umb t ray i n war m, so apy wa ter , r inse a nd dr y th oroug hly.
6 US IN G THE F UNC TION S OF Y OU R K A MB ROOK S NACK O V EN GR I LL ( T op E le men t onl y - sui ta ble f or Sa nd wic h Me lts , C hee se on T oa st , O pe n Sa ndw ich es , or s imil ar) Pre he atin g of th e snac k oven is n ot req uired .
7 US IN G THE F UNC TION S OF Y OU R K A MB ROOK S NACK O V EN RE H EA T ( Bo tt om E leme nt on ly - s uit ab le for r ehe at ing sm all p or t ions o f foo ds al rea dy t hawe d an d coo ked) Pre he atin g of th e snac k oven is n ot req uired .
8 US IN G THE F UNC TION S OF Y OU R K A MB ROOK S NACK O V EN TOAST/ COO K ( T op a nd B ot tom E le men ts – su it ab le for t oa sti ng bre ad , bag els o r cr ump ets , a nd coo ki ng sma ll po r tio ns of t hawe d foo ds , suc h as l am b cut let s , bac on ra sh er s, fi sh fil let s, fi sh p iece s, e tc .
9 CA RE , C LEA NI NG AN D STOR AGE CL EA NI N G AFT ER U S E Be fore c le anin g, al ways e nsure t he sn ack ove n is co ol, t he el eme nt se lec tio n dia l and t he tim er di al are in t he O FF po sit ion , the a ppli anc e is sw itc hed of f at t he powe r out let a nd th e power cord i s unpl ug ged .
10 NOTE S.
11 NOTE S NOTES.
Ka mbro ok wa rr ant s the p urch ase r ag ains t de fec ts in work m ansh ip a nd m ate ria l fo r a p eri od o f 1 2 mon th s from the da te of purch ase (3 m ont hs com merc ial u se) .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Kambrook KOT65 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Kambrook KOT65 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Kambrook KOT65 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Kambrook KOT65 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Kambrook KOT65 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Kambrook KOT65 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Kambrook KOT65 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Kambrook KOT65 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.