Gebruiksaanwijzing /service van het product Food Safety Thermometers van de fabrikant RayTek
Ga naar pagina of 4
Raytek FoodPr o Series of Food Safety Thermometers Food Safety Thermometers FoodPr o ™ Quickly scan surface temperatures without risk of cross-contamination HACCP Check temperature monitorin.
HACCP Guidelines It’ s easy to see what you are measuring with FoodPro thermometers. Both products feature a unique targeting system that illuminates the area being measured. What you see is what you get—no more guesswork! M onitoring temperature is essential to keeping food safe, and is requir ed by the Food and Drug Administration (FDA).
FoodPr o Thermometer : The First Line of Defense FoodPr o Plus Thermometer: The Last W ord The Raytek FoodPro thermometer is the first line of defense against risky temperatur es.
www .raytek.com for up-to-the-minute features -35ºC to 275ºC (-30ºF to 525ºF) T emperature Range Accuracy (Assumes ambient operating temperature of 23ºC ±2º (73ºF ±4ºF) Between 0ºC and 65ºC (32ºF to 150ºF): ±1ºC (±2ºF) Below 0ºC (32ºF): ±1ºC (±2ºF) ±0.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat RayTek Food Safety Thermometers (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen RayTek Food Safety Thermometers heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens RayTek Food Safety Thermometers vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding RayTek Food Safety Thermometers leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over RayTek Food Safety Thermometers krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van RayTek Food Safety Thermometers bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de RayTek Food Safety Thermometers kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met RayTek Food Safety Thermometers . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.