Gebruiksaanwijzing /service van het product BL-1042 van de fabrikant Salton
Ga naar pagina of 9
® ‘Lo-profile’ die cast blender Instruction Booklet Model: BL-1042 SAL7-555 Booklet Blender Salton BL-1042 _EN VF.qxd 12/06/07 16:55 Page 1.
I I M M P P O O R R T T A A N N T T S S A A F F E E G G U U A A R R D D S S When using electrical appliances , basic safety precautions should always be followed including the following: 1. Read all instructions . 2. T o protect against electrical hazards , do not immerse cord, plugs , or the appliance in water or other liquid.
POLARIZED PLUG T his appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). T o reduce the risk of electric shock, this plug will fit in a polarized outlet only one w ay . If the plug does not fit fully in the outlet, reverse the plug. If it still does not fit, contact a qualified electrician.
Speed Settings Low/Stir – for mixing food such as eggs to prepare mayonnaise , creams , salad dressings , etc. Mix – for mixing soft foods such lik e vegetable soups , baby food, purées , etc. Chop – for medium foods such as fruit milkshak es , etc.
HELPFUL HINTS • Prepare solid ingredients by cutting into small pieces 1” – 1-1/4” (2 – 3 cm). Add a small amount of liquid and place small portions into the Blender Jar instead of a large quantity all at once . Gradually add more liquid through the F iller Cap opening.
6. T o reassemble , place the Gask et over the top of the Cutting Blades (BE CAREFUL AS THE BLADES ARE SHARP) and slide the Gasket to the bottom edge of the Cutting Blade assembly . F it the Cutting Blades through the hole in the Blender Jar . Place the Jar Base over the bottom of the Jar and turn clockwise .
Crepes with Strawberry Sauce 1-1/4 cups (310 ml) milk 1 cup (250 ml) all purpose flour 2 eggs 1 tbsp . (15 ml) melted butter or margarine Place milk, flour eggs and butter in the Blender Jar . Blend on 1 (Mix) speed until smooth. P our 1/4 cup (60 ml) batter into a non-stick frying pan and cook over a medium heat until golden brown.
Strawberry Daiquiri 2 tbsp . (30 ml) white rum 1/4 cup (60 ml) lime juice 1 tbsp . (15 ml) sugar 2 cups (500 ml) strawberries 2 cups (500 ml) ice cubes Place rum, lime juice , sugar , strawberries and ice cubes into Blender J ar . Pulse until ice is crushed and ingredients are combined.
9 A short supply cord is provided to reduce the hazards of becoming entangled in or tripping over a long cord. Extension cords may be used if care is exercised in t heir use .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Salton BL-1042 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Salton BL-1042 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Salton BL-1042 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Salton BL-1042 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Salton BL-1042 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Salton BL-1042 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Salton BL-1042 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Salton BL-1042 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.