Gebruiksaanwijzing /service van het product Dante Series XX & CH van de fabrikant Bakers Pride
Ga naar pagina of 16
BAKERS PRIDE OVEN CO., INC . 30 Pine Street New Rochelle, NY 10801 (914) 576-0200 Phone (914) 576-0605 Fax www .bakerspride.com Web Address (800) 431-2745 US & Canada info@bakerspride.
2 CONTENTS I. INST ALLA TION INSTRUCTIONS SECTION ITEM P AGE 1 General Description 3 2 Installation 3 3 Clearances 3 4 Gas Connection 3 5 Burners 4 6 Radiants 4 7 T op Grates 5 8 Lighting 5 9 Griddle Plates 5 10 Additional Installation Requirements 5 1 1 Installation with Casters 5 12 Optional Smoker Boxes 6 II.
4. GAS CONNECTION: The gas pressure regulator supplied must be installed at the gas inlet of each broiler . Each regulator is adjusted to yield a manifold pressure of 5 in. water column for natural gas or 10 in. water column for propane gas. No pressure regulator is required for propane gas in Canada.
The broiler and its individual shutoff valve must be disconnected from the gas supply piping system during any pressure testing of that system at test pressures in excess of ½ psig (3.
7. TOP GRA TES: Place a grate over each of the radiants. For normal operation, the pointed side of the grate is facing up. For use with foods that require extra support, the flat side may be used. On XX Models, grates can be placed on three levels; two positions are built into the rear of the unit; the third position requires a special adapter .
12. Optional Smoker Base Installation (a) Remove the grease pans from their rails completely and set aside. (b) Unscrew to remove the legs from the broiler . Discard. (c) Set the broiler into the base unit. The frame will fit into the lip around the top of each side and the back.
! ! IM PO RT A NT S AFE TY INF OR MA T IO N: A T TH E END O F TH E ME AL SE RV IC E, IF TH ER E IS U NS PEN T W OO D RE MAI NI NG I N T HE L OG H OLD ER S, B E SU RE TO EM PT Y IT IN TO A S EAL AB LE .
8 MODEL NUMBER BROILING AREA 3 OZ. BURGERS 12 OZ. STEAKS CH-4 XX-4 CH-6 XX-6 CH-8 XX-8 CH-10 XX-10 CH-12 CH-14 CH-16 21” x 24” 31 1/2” x 24 42” x 24” 52 1/2” x 24” 63” x 24” 73 1/2.
9 (B) If there is a problem with the gas supply , it may be checked fairly easily . T urn off half of the burners or turn of f all other gas appliances and see if the broiler flames increase. If there is an increase in the flame height then there is a problem with the gas supply .
10 5. V AL VE ASSEMBL Y VIEWS: ( A = Cap Hold-Down Screw) FIGURE 4 SIDE VIEW - XX SERIES Air Mixer Cap V alve Handle Burner V alve Burner Manifold Orifice A FIGURE 2 AIR MIXER CAP AND PILOT BURNERS Pi.
XX -4, 6, 8, 10, 12 Gas Char Broiler 30 Pine Street • New R ochelle • New Y ork • 10801 914 / 576 - 0200 914 / 576 - 0605 1 - 800 - 431 - 2745 www .bakerspride.com fax US & Canada web address B AKE R S P R I D E Page 4 of 4 Note: When ordering, AL W A YS specify Part #, Model #, Serial #, V oltage/Phase & type of Gas.
30 Pine Street • New R ochelle • New Y ork • 10801 914 / 576 - 0200 914 / 576 - 0605 1 - 800 - 431 - 2745 www .bakerspride.com fax US & Canada web address B AKE R S P R I D E Page 2 of 4 Note: When ordering, AL W A YS specify Part #, Model #, Serial #, V oltage/Phase & type of Gas.
Splash Guard, S/S (XX-4) Optional Splash Guard, S/S (XX-6) Optional Splash Guard, S/S (XX-8) Optional Splash Guard, S/S (XX-10) Optional Splash Guard, S/S (XX-12) Optional Grease Pan (XX-4 & 12) 2.
58 57 51 48 47 56 55 49 50 54 53 52 46 Gas Char Broiler 30 Pine Street • New R ochelle • New Y ork • 10801 914 / 576 - 0200 914 / 576 - 0605 1 - 800 - 431 - 2745 www .
30 Pine Street • New R ochelle • New Y ork • 10801 914 / 576 - 0200 914 / 576 - 0605 1 - 800 - 431 - 2745 www .bakerspride.com fax US & Canada web address B AKE R S P R I D E Parts List (See Figure A) 8/03 Note: When ordering, AL W A YS specify Part #, Model #, Serial #, V oltage/Phase & type of Gas.
16 WHA T IS COVERED This war ranty covers defects in material and workmanship under normal use, and applies only to the original purchaser providing that: * The equipment has not been accidentally or .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Bakers Pride Dante Series XX & CH (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Bakers Pride Dante Series XX & CH heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Bakers Pride Dante Series XX & CH vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Bakers Pride Dante Series XX & CH leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Bakers Pride Dante Series XX & CH krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Bakers Pride Dante Series XX & CH bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Bakers Pride Dante Series XX & CH kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Bakers Pride Dante Series XX & CH . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.