Gebruiksaanwijzing /service van het product Cook-Chill Production Systems van de fabrikant Unified Brands
Ga naar pagina of 8
1055 Mendell Da vis Driv e , Jackson, MS 39272 • 888-994-7636 • 601-372-3909 • Fax 601-372-9589 • unifiedbrands.net C OOK - CHILL PRODUC TION SY STEMS.
Cook-Chill is a revolutionary way to create meals that look and taste like they were freshly and individually prepared … yet may have been pr oduced for hundreds to thousands at a time . CapK old is one of the market leaders in Cook-Chill technology .
ANNUAL SA VINGS C ALCULA TION CHAR T Use to Estimate How Much CapKold Can Save Y ou Mu lti pl y y our e xpe n se s by th e s avi ng s f a ct or s l is ted be lo w . E X A M P L E : A) Y early hot food production labor cost (30-50% savings)* $ x .50 = $ ($500,000 x .
CONTROL, SAFETY , & QUALITY Cased Product Time/T emperature Chart Refrigerated Food Bank Sanitation & F ood Safety • K ettle and Cook T ank controls include time/temperature chart recorders for HACCP documentation. • Ideal for HACCP food safety programs .
K E T T L E C OO KI NG – P U M P AB LE S Pumpable foods are cooked in CapKold steam-jacketed kettles, with an inclined agitator/mixer and a bottom-mounted product discharge valve. The patented inclined agitator lifts, folds and mixes kettle ingredients, eliminating product burning/scorching and maintaining batch consistency.
R A P I D TU M B L E C H I L L I N G The batch tumble chiller is used exclusively for cooling large volumes of bagged kettle product. Filled casings are loaded directly into the chiller, where they gently tumble in circulating cold water.
For today’ s performance kitchens with CapK old cook- chill production systems , Avtec offers ventilation and utility distribution systems (UDS) to satisfy your customization requirements . Avtec’ s high quality , reliable ventilation hoods handle the CapKold cooking and heating parts of your cook-chill operation.
CapKold’s test kitchen in Jackson, Mississippi is available to all cust- omers throughout the various stages of project development in order to offer assistance with: • Cook-Chill orientation • .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Unified Brands Cook-Chill Production Systems (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Unified Brands Cook-Chill Production Systems heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Unified Brands Cook-Chill Production Systems vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Unified Brands Cook-Chill Production Systems leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Unified Brands Cook-Chill Production Systems krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Unified Brands Cook-Chill Production Systems bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Unified Brands Cook-Chill Production Systems kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Unified Brands Cook-Chill Production Systems . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.