Gebruiksaanwijzing /service van het product SCB72 van de fabrikant Vulcan-Hart
Ga naar pagina of 8
ITW Food Equipment Group, LLC 3600 North point Blvd. Baltimore, MD 21222 RETAIN THIS MANUAL FOR FUTURE USE FORM F- 36952 ( 06-08) INSTALLATION & OPERATION MANUAL FOR Charbroilers MODELS MLS VCCB25 ML-114540 VCCB30 ML-114541 VCCB36 ML-114542 VCCB47 ML-114543 VCCB60 ML-114544 VCCB72 ML-114545 www.
- 2 - IMPORTANT FOR YOUR SAFETY THIS MANUAL HAS BEEN PREPARED FOR PERSONNEL QUALIFIED TO INSTALL GA S EQUIPMENT , WHO SHOU LD PERFORM THE INITIAL FIELD START-UP AND ADJUSTMENTS OF THE EQUIPMENT COVERED BY THIS MANUAL. POST IN A PROMINENT LOCATION THE INSTRUCTIONS TO BE FOLLOWED IN THE EVENT THE SMELL OF GAS IS DETECTED .
- 3 - INSTALLATION, OPERATION AND CARE OF GAS COUNTERTOP CHARBROILERS GENERAL Gas Countertop C harbroilers are designed for commer cial use only and feat ure fast, efficient ga s heat. Eac h burner is controlled by an adjust able gas valve . Cast ra diants are located dire ctly above each burner to maint ain uniform temperat ure.
- 4 - supply connecti on(s). Provide 24" cleara nce at the front for cle aning, mainte nance, service and proper operation. Minimum clea rances to comb ustible construc tion are 12" to the back and 9" to the sides. Minimum clea rances to non-comb ustible walls are 3" to the rea r and 3" to the sides.
- 5 - Purge the su pply line to clea n out any dust, di rt, or any foreign matter before con necting the line to the unit. Codes requi re that a gas shut-off valve be installed in the gas line ahea d of the charbroile r. The gas s upply line must be at least the e quivalent of ¾” iro n pipe.
- 6 - CASTER EQUIPPED CHARBROILERS Charbroilers mounted on st ands with casters must use a flexible connecto r (not supplied) that complies with the Standard f or Connectors for Mova ble Gas Appliance s, ANSI Z21.
- 7 - The charbroiler is a free vente d appliance. All produc ts of combustion and the heat generated by the burners p ass through th e grates. Wh en meat is pl aced on the grat es, this blocks the venting and caus es a temperature build-up. The charbroiler operates most efficientl y with valves turned down to 1 / 3 or ½.
- 8 - MAINTENANCE WARNING : THE CHARBROILER AND ITS PARTS ARE HOT. USE CAR E WHEN OPERATING, CLEANING, OR SERVICING THE CHARBROILER. VENT SYSTEM At least twice a year the ex haust hood (ven ting system) sho uld be examined and cleaned. SERVICE Contact your loca l Service Agenc y for any repairs or adjustments need ed on this equipment.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Vulcan-Hart SCB72 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Vulcan-Hart SCB72 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Vulcan-Hart SCB72 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Vulcan-Hart SCB72 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Vulcan-Hart SCB72 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Vulcan-Hart SCB72 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Vulcan-Hart SCB72 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Vulcan-Hart SCB72 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.