Gebruiksaanwijzing /service van het product BIBC1025 van de fabrikant Wolfgang Puck
Ga naar pagina of 14
IMPORT ANT NOTICE PLEASE DO NOT RETURN TO STORE. If you have any problems with this unit, contact Consumer Relations for service PHONE: 1-800-275-8273. Please read operating instructions before using this product. Please keep original box and packing materials in the event that service is required.
Important Safeguards When using electrical appliances, basic safety precautions should always be followed, including the following: 1 Read all instructions carefully . 2 T o protect against risk of electrical shock, do not put motor base, cord or plug of the appliance in water or other liquid.
3 T able of Contents Important Safeguards 1 Before Y our First Use 2 About W olfgang Puck 3 Know Y our Immersion Blender 5 Hand Blender Attachment 6 Suggested Uses 7 Food Chopper Attachment 8 Helpful .
Know Y our Immersion Blender/Chopper 5 Mixing Beaker • Motor Base • On / T urbo Buttons • Aerator Disc • Blending Disc • Attachment removal tool • Wire Whisk • Bowl cover • Chopping Bl.
7 8 Beat cream, whip egg whites, puddings, sauces, frostings and other airy , foamy mixtures. When using, move blending rod up and down to draw air in. Use a tall, narrow container for best results when foaming milk, making cream and whipping egg whites.
Helpful Hints • The hand blender can be used in hot liquids. Always use care when using in hot liquids. T o avoid splashing when using the hand blender in a saucepan, insert the hand blender into the pan first, and then press the ON/OFF switch for operation.
12 11 Whipped Cream INGREDIENTS 1 cup heavy cream 1/4 cup sugar 1 teaspoon vanilla METHOD 1 Place all ingredients into the beaker or a liquid measuring cup. 2 Secure the immersion blender with the blending disc. 3 Place the immersion blender into the heavy cream, with the speed set to five.
13 14 W atercress Salad with Barbecued Chicken Breast Serves 5 INGREDIENTS Mustard Vinaigrette: 1 tablespoon Dijon mustard 1 teaspoon finely chopped fresh tarragon 1 tablespoon sherry wine vinegar sal.
16 15 Gulf Shrimp Salad with Spicy Jalapeno Sauce Serves 4 INGREDIENTS 1 pound large shrimp salt freshly ground pepper 2 tablespoons peanut oil 4 large radicchio leaves 3 cups assorted greens (mache, watercress, etc.
Chicken Satè with Mint V inagrette Satès can be readied early in the day and grilled or broiled as your guests ar rive. These satè recipes can be increased as necessary and are frequently s er ved at cocktail parties at Spago.
20 19 Sautèed Crabcakes with Sweet Red Pepper Sauce Makes 12 crabcakes INGREDIENTS Crabcakes: 2 tablespoons olive oil 1/2 medium (about 4 ounces) red bell pepper , cored, seeded and diced 1/2 medium .
22 21 Lobster Ravioli with Fresh Dill Sauce Serves 6 to 8 INGREDIENTS 1 1/2 pounds fresh pasta dough 1 or 2 eggs, beaten lightly , for egg wash semolina Mousse: 1 pound fresh sea scallops, side muscle.
Easy Instant Mayonnaise INGREDIENTS 2 cups oil, i.e. canola, peanut, vegetable or olive oil 2 large eggs 1 teaspoon lemon juice or white vinegar 1 teaspoon dry mustard 1 scant salt pinch cayenne (optional) fresh herb leaves METHOD 1 Place all the ingredients into a 1 quart mason jar .
Limited W arranty This warranty covers all defects in workmanship or materials in the mechanical and electrical parts, arising under normal usage and care, in this product for a period of 12 months from the date of purchase provided you are able to present a valid proof-of-purchase.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Wolfgang Puck BIBC1025 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Wolfgang Puck BIBC1025 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Wolfgang Puck BIBC1025 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Wolfgang Puck BIBC1025 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Wolfgang Puck BIBC1025 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Wolfgang Puck BIBC1025 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Wolfgang Puck BIBC1025 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Wolfgang Puck BIBC1025 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.