Gebruiksaanwijzing /service van het product 1200 SERIES van de fabrikant Blodgett
Ga naar pagina of 16
1200 SER IES ELECTR IC DECK OVEN INST ALLA TI ON - - OPE RA TIO N - - MAI NTENA NCE BL OD GETT OVEN COMP ANY www .blodgett.co m 44 Lakeside Aven ue, Bur lington, Vermont 05401 U SA T elephone (800) 331-5842, (802) 860-3700 Fax: (802)864-0183 PN 11360 Rev D (6/01) E 2001 - - - G .
IMPORT ANT F O RY O U RS A F E T Y Do no t sto re o r use gasol ine or ot he r flammable vapors or liq u id s i n th e vi ci ni ty of th is or an y oth er ap p li an ce . W ARNING: IM PROPER INST ALLA TION, ADJUSTMENT , AL TERATION , SERVI CE OR M AI NTEN AN CE CA N CAUS E PROPERT Y DAMAGE , INJURY OR DEA TH.
BL ODGET T - THE REP UT ATION YOU CAN COUNT ON F or a century and a half , The Blodgett Ov en Company has been buildi ng ovens and nothing but ovens. We’ve set the in- dus tr y’s q ua lity sta nd ar d for all kind s of ovens for eve ry food - service o peratio n regardless o f size, appl icatio n or budget.
Y our Service Agency’s Address: Model : Serial Number: Y our oven was instal led by : Y our oven ’ s inst alla tion w a s che ck ed by:.
Ta b l e o f C o n t e n t s Intro duction Oven Des crip tion and Sp ecifications 2 ................................ Oven Co mpon en ts 3 ............................................... Ins tallatio n Delivery and L ocation 4 .........................
Intr oduc ti on 2 Oven Descr iptio n and Specifications Blodg ett D ec k oven s hav e set in du str y w ide s ta n - dards of excell ence for baking characteri stics, performance and rel iabil ity .
Intr odu cti on 3 Oven Comp onents Ultra Rokite Deck - - - s ton e dec k th at a bs orbs hea t from b elow t o cook t he bot tom of t he p rodu ct . Steel Deck - - - abs orb s hea t fr om be low to c ook the botto m of the pro duct. Deck Sup ports --- h o l d t h e o v e n d e c k s .
Ins tallat ion 4 Del ivery and Loc atio n DELIVERY AND INSPECTION All Blo dgett ovens are shipped in containers to prevent damage. Upon deli very of your new ov en: D Inspect the shipping co ntainer for external dam- age. Any ev idence o f damage should be noted on the del ivery receipt which must be signed by the driver .
Ins tallat ion 5 Oven Assembly LEG A T T A CHM ENT 1. T ip botto m ov en sectio n backward. 2. Att ach th e 32” (81, 2 cm) front legs w ith two bol ts to the underside of the o ven frame. 3. Lift the o ven to the upright positio n. Bloc k up the back end.
Ins tallat ion 6 Oven Assembly VENTIL A T ION 1. Assemble the back vents. 2. Screw the back vent to the rear o f each oven sec tion w ith t he offs et (e nla rge d) en d tow a rd the botto m. Hole s are provided. F or stac ked units, the top of the lower back vent fits i nside the botto m of the upper vent.
Opera ti on 7 Control P an el 1 2 3 4 5 6 7 Figure 5 COMPONENT D ESCRI PTION 1. TIMER - - - Used to set the desired cook ti me. 2. THERMOST A T IND ICA TOR LIGHT --- W h e n li t indi cates heaters are in o peration. When the li ght goes out, the oven has reached set o per - ating temperature.
Opera ti on 8 General Baking T ips PREHEATING NO TE: Preh ea ting will vary be twe en Ultra Rokite shelf a nd steel shel f ovens. D A steel baking shelf set to 600 _ F (316 _ C) w il l preheat in 30-40 mi nutes. An additional 20 min- ut es s hould b e allow ed f or th e oven to soak up heat.
Maint enance 9 Cle aning and Prevent ative Maint enance CLEANING THE OVEN P ainted and stainless steel ovens may be kept clea n an d in good cond ition w ith a ligh t oil. 1. Saturate a clo th, and wipe the oven when it is cold. 2. Dr y the oven w it h a clea n clot h.
Maint enance 10 T rou bl eshooti ng Gu id e POSSIB LE CA USE(S) SUGGESTED REMEDY SYMP TOM: Stro ng bottoms on the bakes S T oo much bottom heat S F aulty f lue (strong di rect vent) S Produ ct lef t i.
Maint enance 11 T rou bl eshooti ng Gu id e POSSIB LE CA USE(S) SUGGESTED REMEDY SYMP TOM: Pro duct dried out S Oven temperature too lo w S Not usi ng enough water in the mix S Thermostat ou t of cal .
CUS TOMER INSERT WIRI NG DIA G RAM HERE.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Blodgett 1200 SERIES (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Blodgett 1200 SERIES heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Blodgett 1200 SERIES vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Blodgett 1200 SERIES leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Blodgett 1200 SERIES krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Blodgett 1200 SERIES bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Blodgett 1200 SERIES kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Blodgett 1200 SERIES . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.