Gebruiksaanwijzing /service van het product 1.5 Quart van de fabrikant Crock-Pot
Ga naar pagina of 8
O w n e r ’ s G u i d e Re ad a nd K ee p Th es e Ins tr uc ti on s w ww . cr o ck po t .c o m SPR-062708 Printed in China 126542-08 SERVICE INSTRUCTIONS 1. Do N OT a tt em pt t o re pa ir o r ad ju st a ny e le ct ri ca l or m ec ha ni c al f un ct io ns o n th is u ni t.
2 3 POLARIZED PLUG Th is a ppl ia nce h as a p ola ri zed p lu g (on e bl ade i s wi der th an t he ot he r). T o re duc e th e ris k of e lec tr ic sh oc k, th is p lug i s in ten de d to fi t in to a po la riz ed o utl et o nl y on e wa y . If t he p lug d oe s no t fit f ul ly in to t he ou tl et, re ve rse t he p lug .
4 5 CROCK-POT ® SLOW COOKER COMPONENTS PREP ARING YOUR CROCK-POT ® SLOW COOKER FOR USE HOW TO USE YOUR SLOW COOKER USAGE NOTES: • There is one temperature setting. When plugged in, the temperature of this unit is equivalent to the LOW setting on Crock-Pot ® slow cookers that have HIGH and LOW settings.
6 7 P AST A AND RICE • If y ou ar e con ver ti ng a re cip e tha t cal ls fo r un coo ked n ood les , ma car oni , or pa sta , co ok th em on t he st ove top j us t unt il sl igh tly t end er be for e add ing t o slo w co oke r .
8 9 SOUPS • So me so up re cip es c all f or 2 to 3 q uar ts of w ate r . A dd ot her s oup in gre die nts t o the s lo w coo ker f irs t; th en ad d wa ter o nly t o cov er . If th inn er so up is d es ire d, ad d mor e liq uid a t se rvin g tim e.
10 11 CLASSIC CHEESE FONDUE 2 ½ cu ps whi te wi ne 3 tb s Kirs ch 3 cl oves g arl ic, f inel y min ced 3 tb s flou r 16 o z Gruy ere c hee se, gr ate d ¼ ts p grou nd nu tme g 1 lb S wiss c hee se, g rate d In a l arge s auc epa n, hea t the w ine an d gar lic t o simm er .
12 13 BBQ PULLED PORK 1- 2 po un d po rk l oi n, t ri mm ed o f a ny f at 1 me di um o ni on , ch op pe d 1 cup b arb ecue s auc e 2 clo ves g arli c, mi nced 1 medi um onio n, chop ped 2- 4 ha mb ur ge r bu ns or h ar d ro ll s 1. P lac e pork l oin in C roc k-Po t ® sl ow coo ker .
14 15 RECIPES SAUSAGE AND MEA TBALLS 2- 4 sau sa ges , hot a nd /or s wee t, s lic ed 2 c lov es g arl ic, p ee led a nd ch op ped 2- 4 mea tb all s, un co oke d 2 sp rig s fr esh b asi l, t orn 1 14 -ou nc e can c rus he d tom ato es Gr ate d ch ees e 1 14 -ou nc e can p lum t om ato es Co oke d pa sta 1.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Crock-Pot 1.5 Quart (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Crock-Pot 1.5 Quart heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Crock-Pot 1.5 Quart vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Crock-Pot 1.5 Quart leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Crock-Pot 1.5 Quart krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Crock-Pot 1.5 Quart bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Crock-Pot 1.5 Quart kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Crock-Pot 1.5 Quart . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.