Gebruiksaanwijzing /service van het product Cook & Carry 4-7 Quart van de fabrikant Crock-Pot
Ga naar pagina of 8
Printed in China 125090- 08 4-7 QT P ortable Smar t P ot 08EM1/9100050002533 SERVICE INSTRUCTIONS 1. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit.
POLARIZED PLUG This appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). T o reduce the risk of electric shock, this plug is intended to fit into a polarized outlet only one way . If the plug does not fit fully into the outlet, reverse the plug.
-5- 1. Place the stoneware into the heating base, add your ingredients to the stoneware, and cover with the lid (See Fig. 1). 2. Plug in your Crock-Pot ® slow cooker . The POWER light flashes indicating that the unit is plugged in, but not turned on.
-7- HOW TO CLEAN YOUR SLOW COOKER • AL W A YS turn your slow cooker off, unplug it from the electrical outlet, and allow it to cool before cleaning. • The lid and stoneware can be washed in the dishwasher or with hot, soapy water . Do not use abrasive cleaning compounds or scouring pads.
• Ground and/or dried herbs and spices work well in slow cooking and may be added at the beginning. • The flavor power of all herbs and spices can var y greatly depending on their particular strength and shelf life. Use herbs sparingly , taste at end of cook cycle and adjust seasonings just before serving.
RECIPES • Cut meat into smaller pieces when cooking with precooked foods such as beans or fruit, or light vegetables such as mushrooms, diced onion, eggplant, or finely minced vegetables. This enables all food to cook at the same rate. • When cooking frozen meats, at least 1 cup of warm liquid must first be added.
RECIPES -13- -12- RECIPES BEEF BOURGUIGNON Serves 6-8 3 tablespoons flour 1 cup red or Burgundy wine Kosher salt and pepper 1 tablespoon tomato paste 3 pounds beef chuck, cut into 1-inch cubes 2 clove.
RECIPES -15- -14- RECIPES POT ROAST Serves 6-10 2-4 pound beef chuck pot roast 3 onions, sliced ½ cup flour 2 celery stalks, sliced Kosher salt and pepper 1 cup mushrooms, sliced 3 carrots, sliced 1 cup beef broth or wine 3 potatoes, quartered 1. Coat roast with 1/2 cup flour , salt, and pepper .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Crock-Pot Cook & Carry 4-7 Quart . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.