Gebruiksaanwijzing /service van het product Dean Compu-Fry van de fabrikant Frymaster
Ga naar pagina of 10
Dean, a member of the Comm ercial Food Equi pm ent Service Association, recommends usin g CFESA Certified Technicians. 24-Hour Service Hotline 1-800-551-8633 NOVEMBER 2001 `8195865~ Dean Compu-Fry Com.
i Dean Compu-Fry Computer Operating & Programming Instructions TABLE OF CONTENTS Page # OPERATING INSTRUCTIONS 1 EQUIPMENT SETUP AND SHUTDOWN PROCEDURES 2 Setup 2 Shutdown 2 Operating the Fryer 2 .
1 DEAN COMPU-FRY COMPUTERS OPERATING AND PROGRAMMING INSTRUCTIONS Operating Instructions 1 2 4 5 3 8 6 7 ITEM DESCRIPTION 1 Lighted Display -- left display of various functions and operations. 2 Lighted Display -- right display of various functions and operations.
2 Operating Instructions Equipment Setup and Shutdown Procedures Setup WARNING Fill the frypot to the bottom OIL LEVEL line with vegetable o il before pressing the ON/OFF switch to the "ON" position. Failure to do so could damage the fry pot.
3 Equipment Setup and Shutdown Procedures (cont.) d. " " indicating that the fryer temp erature is in the cooking range. NOTE: For best results, do not cook product until the display reads " ".
4 Checking Temperature A. Check the cooking oil/shortening temp erature at any time by pressing the switch once. Check the setpoint by pressing the switch twice. B. During the idle periods, when the fryer is on but not in use, " " should appear on both displays on a single frypot computer.
5 Programming The Dean Compu-Fry Computer (cont.) 7. will now appear in the left display. A previously entered cook-tim e will appear in the right display. If that time is correct, press the switch. If you wish to change the time, enter the desired time in minutes and seconds.
6 Boil Feature (cont.) 4. Enter (1 6 5 3) in that sequence. The right display will read . The temperature is automatica lly set for 195 ° F (91 ° C). The frye r will attain this temperature and remain there until eith er switch is pressed, which cancels the boil-out mode.
7 THIS PAGE INTENTIONALLY LEFT BLANK.
Dean, 8700 Line Avenue, PO Box 51000, Shrev eport, Louisiana 71135-1000 Shipping Address: 8700 Line Avenue, Shrev eport, Louisiana 71106 TEL 1-318-865-1711 FAX (Parts) 1-318-219 -7140 FAX (Tech Suppor.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Frymaster Dean Compu-Fry (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Frymaster Dean Compu-Fry heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Frymaster Dean Compu-Fry vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Frymaster Dean Compu-Fry leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Frymaster Dean Compu-Fry krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Frymaster Dean Compu-Fry bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Frymaster Dean Compu-Fry kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Frymaster Dean Compu-Fry . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.