Gebruiksaanwijzing /service van het product 42810 van de fabrikant Gastroback
Ga naar pagina of 11
Art.-Nr . 42810 Design Bistro Oven GASTROBACK ® Operation instructions DESIGN BISTRO OVEN 42810_Manual.qxp 29.05.2007 12:23 Seite 13.
Knowing Y our Design Bistro Oven 1. T oast and Bake/Broil functioning control 2. 60-minute bake timer 3. On indicator light 4. Side handle 5. T oast browning control 6. Slide rack 7. Slide-out crumb tray 8. Door handle 9. Bake pan 10. Broil rack 11. Extra-deep curved interior 15 42810_Manual.
With the Design Bistro Oven you can easily toast, broil and bake your food. The Design Bistro Oven has a practical application for multifunctional purposes. Setting the toast browning control you achieve best results in browning your food to suit your taste.
caution should be used, when using containers constructed of other than ceramics or glass. • Do not cover crumb tray or any other parts of the oven with metal foil. This will cause overheating of the oven. • Do not clean with metal sourcing pads. Pieces can break off the pads and touch electrical parts resulting in a risk of electrical shock.
Hot Surfaces – Risk of Bur ns • During operation do not place any objects or tissue on the appliance, to avoid risk of fire. • The exterior of the Design Bistro Oven may gets hot during operation. Do not touch the exterior of the Design Bistro Oven while the appliance is in use.
First use Unpack the appliance carefully and check, if there are any parts damaged or missing. CAUTION: It is important to carefully remove all packing and shipping materials as well as any price-tags, but do not remove any warning or model labels on the appliance.
Using the handle 1.Y ou can use the handle to hold the hot bake pan. Therefore you have to hook the handle onto the edge of the bake pan. A TTENTION: Make sure that the handle is hooked on correctly .
baking cycle. When baking is done, you hear a bell sound. The heating elements turn off automatically and the ON indicator light goes out. NOTE: The functioning control setting has to be on bake/broil or a temperature other wise only the browning control is working.
Tips for using • Y ou can interrupt the cooking, by opening the oven door . T o continue cooking, close the door . • The right browning time depends on the freshness and consistency of the food as well as your taste. • When cooking is done, turn the timer to 0 (OFF).
Exterior Let the oven cool completely before cleaning any outer surface. Wipe with a damp cloth or sponge and dr y with paper towel or soft cloth. Cooking Containers Metal, ovenproof glass without lids or ceramic bakeware can be used in your oven. Follow manufacturer’ s instructions.
GASTROBACK GmbH Gewerbestraße 20 D-21279 Hollenstedt/Germany http://www .gastroback.de E-Mail: info@gastroback.de 42810_Manual.qxp 29.05.2007 12:23 Seite 24.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Gastroback 42810 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Gastroback 42810 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Gastroback 42810 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Gastroback 42810 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Gastroback 42810 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Gastroback 42810 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Gastroback 42810 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Gastroback 42810 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.