Gebruiksaanwijzing /service van het product H6256 van de fabrikant Grizzly
Ga naar pagina of 2
Model H625 6 20 lb . Meat Smo k er The 20lb. Meat Smok er ( Figure 1 ) will handle 20lbs. of sausa ge using 35 -38 mm casings and has the capacit y of smoking t wo hams and two pork shoulders simultaneously . In str uct ion s 1. Place the thermometer in the door and preheat the smoker to 190˚F with the vent closed.
3. Scrub the inside of the smoker with a sanitiz- ing agent and wipe all grease and residue buildup. COPYRIGHT © SEPTEMB ER, 2 00 4 BY GRIZZL Y INDUSTRIA L, INC.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Grizzly H6256 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Grizzly H6256 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Grizzly H6256 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Grizzly H6256 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Grizzly H6256 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Grizzly H6256 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Grizzly H6256 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Grizzly H6256 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.