Gebruiksaanwijzing /service van het product PFG-600 van de fabrikant Henny Penny
Ga naar pagina of 12
Frying.
While the foodser vice industry contin ues to evolv e and con sumer tastes expand , one thing hasn ’ t chan ged — customer s will con tinue to be dra wn to delicious, golden fried foods to satisfy their cravin gs. Fo r your operatio n to fully ca pitalize o n this enduring deman d, you need a f oodser vice partner you can trust.
Mar k e t O utlook.
Rectangular fry pots on our fryers promote random tumbling and turbulent action for more evenly cooked products and more satis fi ed customers. Cold zones below the heating units reduce cracklings and greatly improve shortening quality and food fl avor.
Food Quality That Sets Y ou Apart PFE-500 electric pressure fryer and the PFG-600 gas version with Computron 8000 ™ controls. Also available with electro-mechanical controls. As a ma tur e pr oduct categ ory , fried foo ds ar e widely a vailable to every consumer .
Simpli fi ed Labor Solutions OFG-321 gas open fryer with attached FDS-200 fryer dump station and FS-100 shortening shuttle. OFG-391 gas or OFE-291 electric high-volume open fryer with built-in fi ltration and counter-balanced lid lift system. OFG-341 gas or OFE-341 high-volume, shallow- vat open fryer.
Built-in shortening fi ltration in less than four minutes streamlines the process and reduces associated labor costs as well as worker frustration, making your downtime almost negligible.
Integration of strategically placed cold zones, condensation traps, built-in fi ltration, and advanced heating units that better regulate temperature all help to extend shortening life and lower the costs of shortening replacement and disposal.
PFE-591 electric pressure fryer and the PFG-691 gas version with built-in fi ltration and counter-balanced lid lift system. OEA-322 electric or OGA-322 gas Auto Lift open fryer.
HHC-990 SmartHold ® full-size humidi fi ed holding cabinet shown with stainless steel doors and multiple count-down timer (CDT) controls. Complementary Equipment H enny P enny also carries a full line of additio nal equi pmen t that wo rks seamlessly alongside o ur pr essure an d open fr yers.
Merc handise rs/ Heat ed D isplays ■ THERMA -VEC® technolog y gives p recise, even heat withou t hot o r cold spots or fogged glass fo r long er hold times, better taste an d more desira ble pr esenta tion.
FM 03 - 681 L ith o in U. S. A . © 20 07 H enn y Penny C or po rat ion , Pr inte d 12- 06 P .O. Box 60 ■ Eaton, Ohio 45320 www.hennypenny.com 1 937 456.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Henny Penny PFG-600 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Henny Penny PFG-600 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Henny Penny PFG-600 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Henny Penny PFG-600 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Henny Penny PFG-600 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Henny Penny PFG-600 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Henny Penny PFG-600 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Henny Penny PFG-600 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.