Page doesn't exist.

2nd Ave. AS/400 handleiding

Gebruiksaanwijzing /service van het product AS/400 van de fabrikant 2nd Ave.

  • Bestand grootte: 0.26 mb
  • Aantal paginas: 4

Ga naar pagina of 4

1
2
3
4

Lees een handleiding 2nd Ave. AS/400 - vermijd mogelijke problemen

Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat 2nd Ave. AS/400 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:

Als u nog geen 2nd Ave. AS/400 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens 2nd Ave. AS/400 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding 2nd Ave. AS/400 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over 2nd Ave. AS/400 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.

In een situatie waarin je al een beziter van 2nd Ave. AS/400 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de 2nd Ave. AS/400 kunnen verkorten.

Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met 2nd Ave. AS/400 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.

Andere instructies uit een categorie Tablet