Gebruiksaanwijzing /service van het product PC-16 van de fabrikant La Pavoni
Ga naar pagina of 8
INSTRUCTIONS FOR USE First Time Operation I For first time “out of the box” operation we recommend you clean the inside of your la Pavoni machine. Follow the simple procedures below: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. FILL THE BOILER (9) WITH WATER UNTIL THE WATER LEVEL REACHES THE TOP OF THE SIGHT GLASS (5).
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. LEVER SAFETY VALVE BOILER CAP STEAM KNOB SIGHT KNOB ON - OFF POWER SWITCH PRESSURE SWITCH DRIP BASIN BOILER FILTER HANDLE GROUP STEAM TUBE COFFEE PRE.
TRUCTIONS FOR USE I Please read all instructions before using your la Pavoni Before your la Pavoni machine is plugged in you must complete steps # 1 and #2 ! 1. Remove the boiler cap (3) and fill the boiler (9) with water until the water level reaches the top of the sight glass (5) as pictured in Diagram A.
When the machine has reached maximum pressure the pressure gauge (7) will be in the green zone. The la Pavoni professional is equipped with an internal thermostat which controls the temperture. When the proper temperature is reached it will be maintained automatically.
Your la Pavoni machine is designed to froth milk ( for cappuccino) in two ways. I MAKING CAPPUCCINO with the standard plated arm I a. Start with cold milk, whole or 2 % low fat milk work best. You may froth milk in any type of container or cup you wish: stainless steel, ceramic or glass.
TROUBLE SHOOTING PRESSURE machine to reach temperature green zone in pressure gauge ( 7 ) Bleed air from steam tube (12) by opening the steam knob (4). After steam has exited, close steam knob and allow the machine to reach pressure again HANDLE l Allow lever (1) to remain raised longer.
TECHNICAL PRECAUTIONS I 1. Install the machine on a steady, dry base. 2. DO NOT immerse the machine or power cord in water. 3. This machine develops warm spots (base) and hot spots (boiler 9). Subsequently, it should be kept out of the reach of children.
TECHNICAL DATA Model: Professional Size: Lenth 11 ” - Width 7” - Height 12” Weight: 17 lbs. Boiler capacity: 38 oz. Steam delivery: 10 minuteses Power supply: 110 Volt /60 Hz Heating element: 10.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat La Pavoni PC-16 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen La Pavoni PC-16 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens La Pavoni PC-16 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding La Pavoni PC-16 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over La Pavoni PC-16 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van La Pavoni PC-16 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de La Pavoni PC-16 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met La Pavoni PC-16 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.