Page doesn't exist.

Peavey Ultra 12 handleiding

Gebruiksaanwijzing /service van het product Ultra 12 van de fabrikant Peavey

  • Bestand grootte: 0.8 mb
  • Aantal paginas: 2

Ga naar pagina of 2

1
2

Samenvatting van de inhoud op de volgende paginas van de handleiding

Lees een handleiding Peavey Ultra 12 - vermijd mogelijke problemen

Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Peavey Ultra 12 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:

Als u nog geen Peavey Ultra 12 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Peavey Ultra 12 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Peavey Ultra 12 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Peavey Ultra 12 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.

In een situatie waarin je al een beziter van Peavey Ultra 12 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Peavey Ultra 12 kunnen verkorten.

Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Peavey Ultra 12 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.

Andere instructies uit een categorie Portable Speaker