Gebruiksaanwijzing /service van het product SousVide Professional van de fabrikant PolyScience
Ga naar pagina of 2
In cl u de s: • T em peratur e Scale For Eggs • Re feren ce T able For Sous V id e Cooking • T raditional V s Sous V id e Beef C om parison 110-499 08/15/2011 TEMPERA TURE REFERENCE G UI DE Visit sousvideprofessional.com for videos, downloads and more! 6600 W .
EG G TEMPE R A TU R E SCA LE BEEF COMP A R ISON 134.5°F / 57°C Still basically raw cook for 2 hours to pasteurize. 140°F / 60°C White just set but looks ghostly and breaks as soon as you touch it. 145.5°F / 63°C The yolk is creamy but not set and the white is firmer.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat PolyScience SousVide Professional (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen PolyScience SousVide Professional heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens PolyScience SousVide Professional vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding PolyScience SousVide Professional leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over PolyScience SousVide Professional krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van PolyScience SousVide Professional bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de PolyScience SousVide Professional kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met PolyScience SousVide Professional . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.