Gebruiksaanwijzing /service van het product S16RB van de fabrikant Rival
Ga naar pagina of 16
S16RB E l e c t r i c S k i l l e t O w n e r ’ s G u i d e R E A D A N D S A V E T H E S E I N S T R U C T I O N S.
-2- Wh en u sin g el ect ri cal a pp lia nc es, b as ic sa fe ty pr ec aut io ns s hou ld a lwa ys be f ol low ed , inc lu din g th e fol lo win g: 1. Re ad a ll i nst ruc ti ons b efo re us ing . 2. Do n ot t ou ch h ot s urf ace s. U se h an dl es o r kn ob s.
-3- Th is a pp li an ce i s fo r HO US EH OLD U SE O NL Y . No u se r- se rv ic eab le pa rt s in si de . Do n ot a tt em pt t o se rvi ce t hi s pr od uc t. A sh or t po we r- su pp ly c or d is p ro vi de d to r ed uc e th e haz ard s re su lt in g fr om en ta ng le me nt o r tr ip pi ng o ve r a lo ng er c ord .
Be for e use , wa sh th e SKI LLE T P AN and L ID in w ar m soa py wa ter o r in th e di shw ash er a nd dry c omp le tel y . CA UTI ON: D o no t im me rs e HE A TI NG B AS E in w at er o r ot he r li qu id s. 1. Se t th e sk il le t on a f la t, d ry , he at r es is ta nt s urf ac e.
-5- 4. Pr eh ea t th e sk il le t wi th t he L ID o n fo r 10 - 15 m inu tes . NO TE : Du e to m an uf ac tu ri ng p ro ce ss , du ri ng i ni tia l use o f th is a pp li an ce , so me sl ig ht s mo ke a nd /o r od or m ay b e de te ct ed . Th is is n orm al w it h ma ny h ea ti ng ap pl ia nc es a nd w il l no t re cu r af te r a fe w us es .
HELPFUL HINTS • Bef or e us in g th e sk il le t fo r th e fi rs t ti me , li gh tl y bru sh co ok in g su rfa ce wi th ve ge ta bl e oi l. H ea t, u nc ov er ed , to 3 00 °F . T urn “ OFF ” an d co ol c om pl et el y . W ip e aw ay e xc es s oi l.
-7- TEMPERA TURE GUIDE BURG ERS 1 ⁄ 4 lb pat ties. 5 to 9 min utes/ per sid e (med. ) 350° F - 400°F STEA K 1" thic k, bone less 9 to 12 mi nutes /per si de 350° F - 400°F CHIC KEN bon eles.
-8- RECOMMENDED INTERNAL TEMPERA TURE FOR MEA T STEA K 145°F ( mediu m rare) 160° F (medi um) 170° F ( well do ne) BURG ERS(G round B eef) 160° F CHIC KEN BRE AST 170° F PORK C HOPS 160° F (medi.
-9- RECIPES APPLE NUT P ANCAKES 2 ta bl esp oo ns bu tt er or m ar gar in e Da sh nu tm eg 1 ⁄ 2 cu p plu s 2 ta ble sp oon s al l- pur po se fl ou r 2 ⁄ 3 cu p mil k 1 1 ⁄ 2 tea sp oo ns su ga .
-10- DENVER OMELET 1 ⁄ 2 cu p dic ed , co oke d ha m 3 egg s 1 ⁄ 4 cu p cho pp ed gr ee n be ll pe pp er 2 ta bl esp oo ns wa te r 1 ⁄ 4 cu p sli ce d fr esh m us hro om s 1 ⁄ 8 te asp oo n sa.
-11- CHEESE AND BACON POT A TOES 6 sl ic es ba co n 1 ⁄ 4 cu p oni on , fi nel y ch opp ed 4 la rg e pot at oes , th inl y sl ic ed wi th s kin s on 1 1 ⁄ 2 cup ( 6- oun ce s) c hed da r che es e, sh re dd ed 1 ca n (4- ou nc es) c ho ppe d gr een c hi li es Pl ace b aco n in c old s kil let .
-12- RECIPES EASY BEEF F AJIT AS Ju ic e of 2 li me s 1 ⁄ 2 gre en o r red b el l pep pe r , th in ly sl ic ed 2 ta bl esp oo ns o liv e oi l 4 fl ou r tor ti lla s 1 ⁄ 2 te asp oo ns g rou nd c u.
-13- PORK CHOPS WITH SP ANISH RICE 2 to 4 c en ter c ut p or k cho ps , abo ut 1 ⁄ 2 -i nch t hi ck 1 ⁄ 3 cu p raw l on g gr ain r ic e 1 ⁄ 3 cu p cho pp ed o nio n 1 ⁄ 2 tea sp oon c hi li p owd er 1 ⁄ 4 cu p cho pp ed g ree n be ll pe pp er 1 ca n (1 4 1 ⁄ 2 -o un ce s) wh ol e tom at oes Se t ski lle t te mpe rat ur e to 35 0°F .
RECIPES -14- FISH FILLETS WITH LEMON DILL SAUCE 1 / 4 -l b. fr es h mus hr oom s, s li ced 1 ta bl esp oo n lem on j uic e 2 gr ee n oni on s, sl ic ed 1 / 3 tea sp oon d il l wee d 2 ta bl esp oo ns .
RECIPES -15- STIR-FRY BEEF AND BROCCOLI (CONT .) Co mbi ne re ma ini ng so y sau ce a nd sh err y wit h bro th, c or nst ar ch, sug ar an d sa lt; se t asi de. S et s kil let t em per atu re to 3 50 ° F . Ad d oil a nd h eat 1 m inu tes . Dr ain me at, d isc ar din g mar ina de a nd ad d mea t to sk il let .
SERVICE INSTRUCTIONS 1. Do N OT a tte mp t to r epa ir o r ad jus t an y el ect ri cal or m ec han ic al f unc ti on s on th is u ni t. Do in g so wi ll v oi d the W arr an ty . 2. If you ne ed to excha nge the uni t, please r eturn it in i ts origin al carton , with a sale s receipt , to the stor e where y ou purc hased it.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Rival S16RB (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Rival S16RB heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Rival S16RB vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Rival S16RB leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Rival S16RB krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Rival S16RB bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Rival S16RB kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Rival S16RB . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.