Gebruiksaanwijzing /service van het product RC 34 van de fabrikant Steba
Ga naar pagina of 20
4 Personen - G uss - RC 34 4 Pers onen - S t ei n - RC 4 4 8 P e r s o n e n - G u s s - R C 3 8 8 P e r s o n e n - S t e i n - R C 48 8 Pers onen - S te in- Guss - RC 5 8 www .
2 Die ses Ge rä t ist n ur für den Ge bra uch im Ha usha lt und nicht im Ge we rbe bestimmt. G ebrauchsanlei tung bi tte sorgf ältig aufbe wahren ! Sicherheit shinw eise Gerä t nur ge mä ß Ang ab en auf d em Typen s child a ns chli eß en un d be tre ib en.
3 Ger ät v orhe izen Stelle n Sie d en T emp era tur wähl er auf m ax . . Die Gr illfl äch e muß vo r de m Bele ge n auf geh ei zt we rden : D ie b eschi cht ete Gri l lpl atte ca .
4 Stei np lat t e (RC 4 4, RC 48 , RC 5 8): Auf de m Stein wi rd kein Öl o der F e t t b enö tig t , so d aß de r natü rlic he Ge s ch mac k ∙ von Fle is ch , Fi sc h und d er Zu t ate n erh alte n bl eibt ( Au sn ahm e: vor d em e r s ten G e - brauch ).
5 Rei ni g e n Zieh en Si e im mer d en N et z s te cker au s de r Stec kdos e, b evor S ie da s Ge rät re inig en. ∙ Re in igen Sie das G erä t ba ldm ögl ic hst na ch Ge bra uc h, abe r lasse n Sie di e Gr il lfl äch e ∙ aus rei che nd ab kühl en.
6 K orrek te Ent sorgun g dieses Produk t s: Aus ge die nte G erät e sof or t unbrau chb ar ma che n. Inne rha lb der E U w e ist dieses Sym bol dar a uf h in, d ass d ieses P rod ukt n ich t über den H ausm ül l en tsorgt wer den darf .
7.
8 Racle t teg rill This a ppli ance is desig ned f or domes tic a nd not industr ial use. K eep the in st r uc t io n for u s e in a s afe p lac e! Safety information Con nect and oper at e th e app li an ce o nly in ac co rda nc e wit h th e spec ifi cati ons o n ∙ the ra ting pl ate.
9 1 . Gril li ng on t he gri ll ing pl ate When pl an ni ng t he e ven in g, rec k on on a bout 200 t o 2 50 gr ams of m at eri al per person. On th e gr il lp lat e y ou ca n pr epa re me at ( e.g . rum p ste ak o r mi nc e ), f ish, a nd a wi de v ar iety of tasty dis hes.
10 3. Ov erbak ing „au gr a tin “ with c heese Y ou can use t his ra clette gri l l to co ver the d ishes yo u ha v e ma de on the g ri ll wit h a deli ciou s gra tinÈ ch ee s e cru s t .
11 Di s po s al: Packag ing di sp os al: Do not t hro w away the p ack age m ater ial s . Plea s e pu t it in t he re c y cling bi n. G ift bo x: Pa per , sho uld be put to the o ld p aper co lle ction po in t. Pla s ti c pac kagin g mate rial a nd foil s s houl d be coll e c te d in th e sp e cial coll ec tion c ont ain er s .
12 Racle t teg rill Cet a ppare il e st des tiné à un usag e domes tique . Il n e peu t pas ê tre uti lis é à des f ins in dustrie ll es ou c ommercia les.
13 1 . Gril lades sur la pla que du gril l Da ns v os prÈ pa ra ti ons, prÈ v oy ez en vir on 2 00 ‡ 2 50 g d‘in gr Èd ien ts par person ne. Sur la pla que d e grill er vou s p ou vez prÈp are r de la v ian de ( p. ex . ro m s tec k , via nde h achÈe etc.
14 3. F aire gra tiner au fromage La rac lette v ous permet de r eco uvri r vos mets pr Èp arÈ s sur le g ri ll d‘ u ne dÈ l ic ieuse cr o ˚te de fr oma ge g ra tin È.
15 La pie rre ‡ cu ire se d il ate pend ant le ch au ffage . Il p eut se form er de ce f ait de pet ites craqu elu re s vi sibl e s sur l a sur face , mais q ui ne nui s ent p as ‡ s on b on fo nc tionn em ent .
16 Dit a pp araa t is e en h uis h ou del ijk a pp araa t en h et i s nie t be st em d voo r co m - mercieel gebruik. Be waar deze gebruiksaan wijzing zorgvuld ig ! V eili g h eid st i p s Het a ppa ra at u itslu it end a ans lu iten en ge bru ik en v ol gens de ge gev ens o p het ∙ t yp eplaa tje.
17 1 . Gril len op de gri llp laa t Pla n b ij uw v oor bere id ing en o ngev eer 200 -250 g in gre dië nt en per persoon. De gri l lpl aa t bi edt ee n gr ote oppe r vla kte w aa rop vlees (bi jvoo rbeel d rum pstea k, geh akt en zo vo ort), vi s en ta lr ij k e a nder e lek k er e spi j ze n ku nn en w ord en t oeber eid .
18 3. „A u gr atin “ gr a tineren met k aas Met d e grill ku nt u de l eve ns mi dde le n die u op d e grill h eb t toe be rei d met e en kos te - li jk e k ors t va n ge gr ati nee rde k aa s ov ertrekk en.
19 A fg ift e v an v erpakk ing en oud appar aat Vraag b ij u w sp eci aalzaa k of bij u w ge me en te om a c tu ele i nfor mat ie ove r de afgi f t e van de ve rp akki ng en va n u w oud e app araat . Gar an tie V oo r di t ap par aa t ge lden de ga ra nt iev oorwa ard en d ie w ord en u itg egev en d oor d e duit s e geb ruik s aanwijzin g.
Gar an tie - Bedingungen Gü lt ig i n der B un desrep ubl ik Deuts ch la nd Dies es Ger ät ist n ur für d en Ge bra uc h im H aush alt bestimm t. Schä den am Ge rät, d ie bei best imm ungsg emä .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Steba RC 34 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Steba RC 34 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Steba RC 34 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Steba RC 34 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Steba RC 34 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Steba RC 34 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Steba RC 34 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Steba RC 34 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.