Gebruiksaanwijzing /service van het product 8-280 van de fabrikant Villaware
Ga naar pagina of 8
recipe & ins tr uction booklet V illaClassic ™ C ookware is warranted to be free from defe cts in material and wor kmanship for the lifetime of the original pur chaser . W arranty applies only to normal, non-commer cial household use and only if c ared for accor din g to the manufacturer’ s instructions.
Ho w Else Can I U se M y Smoker -C ooker? The hand-cast pan and lid is uniquely suited ov er other types of materials for smoking foods. The 8 quart Smok er-Cook er gives hi gh performance for all kinds of regular cooking too .
Ho w Do I U se the Smoker-Cooker? Y ou’ll find that smoking is a v ery easy and healthful way to c ook. 1. Add wood chips to the bottom of the pan. 1-2 teaspoons is typically enou gh, just vary accordin g to taste. 2. I nsert drip pan which will catch the fat drippings.
6 7 Ho w T o Clean I nterior Cleaning The QuanT anium ™ non-stick coating mak es it easy to clean with just mild soap and warm water . F or burned-on food or grease, just let soak in soapy water o verni ght, then wash as usual a gain with soap and warm water .
Smoker Recipes W ood—the Essence of Smoker Cooking In its simplest form, smok er cookin g is food f lavored by ar omatic wood alone . Often y ou will find that just the subtle smok e f lavorin g is enou gh with foods such as pork, chick en or salmon.
11 Smoked Sweet P ot a toes 4 sw eet potatoes, washed alder or apple wood chips P repare smoker usin g either alder or apple chips. Place s weet potatoes on smok er rack at medium high stov e top heat. Smok e f or about 45-60 minutes . H int: try this with regular white potatoes .
12 13 H ick or y-Smoked Bab y Back Ribs 1 quart of a favorite prepared barbecue sa uce 4 ounces brown s ugar 6 ounces pineapple juice 1/ 4 cup red onion, finely minced 1/ 4 teaspoon cayenne pepper parsley flakes hick ory wood chips P our barbecue sauce into a low bakin g pan .
14 15 Smoked Sausage 3 pounds lean pork sausa ge of choice, Italian, German, P olish, etc. w ood chips Place desired wood chips in the bottom of smok er pan. P ut drip pan into bottom of smoker pan, then put meat rack onto drip pan. P ut the sausage on meat rack.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Villaware 8-280 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Villaware 8-280 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Villaware 8-280 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Villaware 8-280 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Villaware 8-280 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Villaware 8-280 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Villaware 8-280 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Villaware 8-280 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.