Gebruiksaanwijzing /service van het product SC-6DS van de fabrikant Blodgett
Ga naar pagina of 9
1 SC-6DS,SC-10DS and SC-16DS DIRECT STEAM CONVECTION STEAMER INSTALLATION – OPERATION – MAINTENANCE BLODGETT OVEN COMPANY www.blodgett.com 44 Lakeside Avenue, Burlington, Vermont 05 401 USA Teleph.
2 IMPORTANT NOTES FOR INSTALLATION AND OPERATION It is recommended that this manual be read thoroughly and that all instructions be followed carefully. This is the safety alert symbol. It is used to alert y ou to potential personal injury hazard s. Obey all safety messages that follow this symbol to avo id possible injury or death.
3 TABLE OF CONTENTS DESCRIPTION PAGE Important Notes 2 1.0 Service Connections 4 2.0 Installation Instructions 5 3.0 Operating Instructions 8 4.0 Periodic Maintenance 9 5.
4 1.0 SERVICE CONNECTIONS S ELECTRICAL CONNECTION: 1 /2" conduit conn ection to controls . 120V AC -60Hz-1PH 2 AMPS per comp artment or to be as specified on da ta plate. DRAIN: 2"IPS piped to open floor drain. No Solid Co nnection. COLD W A TER: 3/8" O.
5 2.0 INSTALLATION INSTRUCTIONS Ideally an exhaust system should be locat ed directly above the appliance to exhaust steam and heat generated by the appliance. 1. Set the unit in place and level using a spirit level. 2. Ascertain that a floor drain (open gap) is convenient to the appliance drain.
6 INFORMATION TO STEAM FITTER 1. Each cooking compartment requires appr oximately 1 BHP (34.5 lbs of steam per hour) to operate satisfactorily. 2. Assuming availability of 30 psi supply steam pressure immediately to the appliance, then pipe sizes of ½" or 3/4" or 1" will deliver respectively 90, 165 or 385 lbs.
7 Total of above = 20 + 2.2 + 3 + 2.2 + 17 + 23 + 10 + 2.2 = 79.6 feet. Since each 10 feet is equivalent to 1 psi pressure loss, 79.6 feet is equivalent to approximately 32 psi from an original Boiler supply of 40 psi. It is suggested that, wherever possible, the steam supply line to the appliance is a separate line from the steam source.
8 3.0 OPERATING INSTRUCTIONS CAUTION: Live steam and accumulated h ot water in the compartment may be released when the door is opened START-UP Start-up procedures for the steamer must be completed once daily prior to operation. 1. Turn on the water and steam supply to the appliance.
9 4.0 PERIODIC MAINTENA NCE Never spray water into electric controls. CLEANING 1. Keep exposed cleanable areas of unit clean at all times. 2. Thoroughly wash oven cavities, door liners, and pan racks at the end of each day or as required with a mild detergent and water to prevent bacterial growth and odors.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Blodgett SC-6DS (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Blodgett SC-6DS heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Blodgett SC-6DS vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Blodgett SC-6DS leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Blodgett SC-6DS krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Blodgett SC-6DS bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Blodgett SC-6DS kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Blodgett SC-6DS . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.