Gebruiksaanwijzing /service van het product Pro Classic 130126 van de fabrikant Nova
Ga naar pagina of 36
W AFFLE PRO CLA SSIC & W AFFLE PRO NOTHING COMP ARES T O NOV A • W affle P ro Classic • T ype 130 125 • W affle P ro • T ype 130 126 Gebr uiksaan wijzing Instr uctions f or use Mode d’em.
.
Gebr uiksaanwijzing . . . . . . . . . . . 4 - 9 Instr uctions for use . . . . . . . . . 1 0 - 15 Mode d’emploi . . . . . . . . . . . . . 16 - 21 Anleitung .
W AFFLE PRO CLASSIC / W AFFLE PRO Art. 130 125/130 126 Deze handleiding is gesc hikt voor de W affle Pro Classic ar tikel 130 125 en de W affle P ro artikel 130 126. De W af fle Pro Classic en W affle Pro zijn professionele w afelijzers met massief gegoten lic htmetalen bakplaten.
GEBRUIK V AN DE W AFEL PLA TEN (type PL–1 0 1, PL–1 02) Belangrijk: W acht tot de platen op temperatuur zijn. V erwerk het deeg altijd op kamertemperatuur . Vloeibaar deeg: Gebruik een pollepel om het vormoppervlak van de onderste plaat voldoende te overgieten.
dienst. Bij dit type toestellen kan een besc hadigd snoer uitsluitend met speciaal gereedsc hap door onze service dienst vervangen worden. • Plaats het apparaat niet op of in de directe nabijheid van een hete kookplaat e.d. • T rek altijd de stekk er uit het stopcontact vóór het sc hoonmak en en bij storingen.
7 RECEPTEN Keuk enw af els V erhoudingen: 1kg bloem – 1 soeplepel griessuik er – 50 g verse gist – 50 0 g margarine of boter – 6 eieren – 1 kop lauw water – 1 snuifje z out – korrelsuiker naar smaak (50 0 tot 70 0 gram).
Malse v anille–waf els V erhoudingen: 30 0 g margarine of boter – 1 snuifje z out – 325 g griessuiker – 5 eieren – 5 pakjes vanillesuiker – 1 kop water – 50 0 g zelfrijz end bakmeel.
9 Jac htwaf els V erhoudingen: 50 0 g bloem – 25 g verse gist – 1 snuifje zout – 1 0 0 g boter – 1 ei – 25cl. melk – 3 pak- jes vanillesuiker – 20 0 g korrelsuiker .
W AFFLE PRO CLASSIC / W AFFLE PRO Art. 130 125/130 126 These instructions are suitable for the W af fle Pro Classic ar ticle 130 125 and the W affle Pro ar ticle 130 126. The W af fle Pro Classic and W affle Pro are professional w affle irons with solid cast iron light baking plates.
USE OF THE W AFFLE PLA TES (type PL–1 0 1, PL–1 02) Important: W ait until the plates are at the correct temperature. Always prepare the pastry and batter at room temperature. Batter: Use a ladle to pour sufficient bat ter onto the mould surface of the lower plate.
worn, but send it to our service department. With this type of apparatus, a damaged lead can only be replaced with a special tool by our service department. • Do not place the apparatus on or near a hot cooking plate. • Always remove the plug from the wall soc ket before cleaning or storing away .
RECIPES Home–made waf fles lngredients: 1 kg flour – 1 tablespoon icing sugar – 50 gr fresh yeast – 50 0 gr butter or marg arine 6 eggs – 1 cup lukewarm water – 1 pinc h salt – caster su.
Floppy v anilla waffles Ingredients: 30 0 gr butter or marg arine – 1 pinc h salt 325 gr caster sugar – 5 eggs – 5 pac kets vanilla sugar – 1 cup w ater – 50 0 gr “Imperial” self–raisi.
Method: Place the flour in a dish –add the salt–make a hollow – pour in the yeast mixed with lukewarm milk and the beaten egg – add the flour little by lit tle – add the sof tened butter –.
W AFFLE PRO CLASSIC / W AFFLE PRO Art. 130 125/130 126 Le présent mode d’emploi est destiné aux ar ticles W affle P ro Classic 130 125 et W affle Pro 1 30 126. Les W affle Pro Classic et Wa ffle P ro sont des gaufriers professionnels avec plaques de cuisson en métal coulé massif.
UTILISA TION DES PLAQUES A GA UFRE (type PL–1 0 1, PL–1 02) Important : Attendre que les plaques aient at teint la bonne température. T ravailler toujour s la pâte à la température ambiante. Pâte liquide : Utiliser une louc he pour ver ser la pâte et remplir entièrement le moule de la plaque inférieure.
s’y cogner ; veiller à ce que le cordon électrique ne puisse pas faire trébuc her ou accroc her quelqu’un. • Ne pas utiliser l’appareil lor sque lui–même ou le cordon est endommagé.
RECETTES Gaufr es de ménage Propor tions: 1 kg de farine – 1 cuiller á soupe de sucre impalpabie – 50 g de levure fralc he – 50 0 gr de margarine ou de beur re – 6 oeufs – 1 rasse d’eau .
Gaufr es molles á la vanille Propor tions: 30 0 gr de margarine ou de beur re – 1 pincée de set – 325 gr de sucre semoule – 5 oeufs 5 paquets de sucre vanilliné – 1 rasse d’eau – 50 0 gr de farine fermentante.
Gaufr es de chasse Propor tions: 50 0 gr de farine – 25 gr de levure fralc he 1 pincée de sel – 1 0 0 gr de beurre – 1 oeuf du fait – 3 paquets de sucre - vanilliné – 20 0 gr de sucre perl.
W AFFLE PRO CLASSIC / W AFFLE PRO Art. 130 125/130 126 Diese Gebrauc hsanleitung gilt für das W af fle Pro Classic, Artikel 130 125, und den W affle Pro, Ar tikel 130 126. Beim W af fel Pro Classic und dem W affle Pro handelt es sic h um Küc henw affeleisen mit massiv gegossenen Leic htmetall–Bac kplatten.
GEBRA UCH DER W AFFELPLA TTEN (T yp PL–1 0 1, PL–1 02) Wic htig: W arten, bis die Platten heiß genug sind. Den T eig immer bei Zimmertemperatur verarbeiten. Flüssiger T eig: Die Formoberfläc he der Unterplatte mit Hilfe einer K elle vollgießen.
daß die Sc hnur nic ht so herabhängt, daß man darüber stolpern oder sic h darin verheddern könnte. • Ein defektes Gerät oder ein Gerät mit defekter Sc hnur nic ht benutzen, sondern zu unserem Kundendienst bringen.
REZEPTE Frühstüc kswaf f eln Zutaten: 1 kg Mehl – 1 Esslöffel Puderzuc ker – 50 gr frische Hefe – 500 gr Margarine oder But ter – 6 Eier – 1 T asse lauw armes W asser – 1 Prinse S alz und Zuc k er nac h Gesc hmark (50 0 bis 70 0 gr .
W eiche V anille–W aff eln Zutaten: 30 0 gr Margarine oder But ter – 1 Prise S aiz – 325 grzuc ker – 5 Eier – 5 Päc kc hen V anilleZuc ker – 1 T asse W asser – 50 0 gr Feinbac kMehl “.
Picknic k–W aff eln Zutaten: 50 0 gr Mehl – 25 gr frisc he Hefe – 1 Prise S alz – 1 0 0 gr Butter – 1 Ei – Milc h – 3 P ac kc hen V anille–Zuc ker – 20 0 gr Hagelzucker Form 4x7 oder.
W AFFLE PRO CLASSIC / W AFFLE PRO Art. 130 125/130 126 Estas instrucciones de uso son adecuadas para el barquillero W af fle Pro Classic artículo 1 30 125 y el W affle P ro artículo 1 30 126. El W af fle Pro Classic y el W affle Pro son barquilleros profesionales con planc has fundidas de metal ligero macizo.
USO DE LAS PLANCHA S DE GOFRE (tipos PL–1 0 1, PL–1 02) Importante: Espere hasta que las planc has hayan alcanzado la temperatura adecuada. Elabore la masa siempre a temperatura ambiente. Masa líquida: Use un cuc harón para cubrir suficientemente la superficie molde de la plancha inferior .
• No utilice el aparato cuando está averiado o cuando está dañado el cable, sino envíelo a nuestro servicio técnico. En este tipo de aparatos un cable dañado únicamente puede ser reemplazado por nuestro servicio técnico con herramientas especiales.
RECET AS Barquillos caser os Ingredientes: 1 kg de harina – 1 cuc harada sopera de azúcar de sémola – 50 gr s de levadura fresca – 50 0 grs de margarina o mantequilla – 6 huevos – 1 taza de agua tibia – 1 pizca de sal y azúcar en granos a gusto (50 0 – 70 0 gramos).
Jugosos g ofres de v ainilla Ingredientes: 30 0 grs de margarina o mantequilla – 1 pizca de sal – 325 grs de azúcar de sémola – 5 huevos – 5 paquetes de vainilla azucarada – 1 taza de agua – 500 gr s de harina fermentante.
Gofr es de la caza Ingredientes: 50 0 grs de harina – 25 gr s de levadura fresca – 1 pizca de sal – 1 0 0 grs de mantequilla – 1 huevo – 25 cl de lec he – 3 paquetes de vainilla azucarada – 20 0 gr s de azúcar en grano.
34.
35.
© NO V A 20 07.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Nova Pro Classic 130126 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Nova Pro Classic 130126 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Nova Pro Classic 130126 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Nova Pro Classic 130126 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Nova Pro Classic 130126 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Nova Pro Classic 130126 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Nova Pro Classic 130126 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Nova Pro Classic 130126 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.