Gebruiksaanwijzing /service van het product Star 130160 van de fabrikant Nova
Ga naar pagina of 12
1 NO V A W AFFLE MAKER S T AR NOTHING COMP ARES TO NO V A • Nova W af fle Maker Star • T ype 130 160 Gebr uiksaanwijzing Instr uctions for use Mode d’emploi Anleitung Manual de instr ucciones.
.
Gebr uiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . 4 Instr uctions for use . . . . . . . . . . . . . . . 5 Mode d’emploi . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6 Anleitung . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 Manual de instr ucciones .
NO V A W AFFLE MAKER ST AR ART . 130 160 V OOR HET GEBRUIK Lees voordat u dit apparaat g aat gebruiken deze instructies zorgvuldig en bew aar ze om later nog eens te kunnen raadplegen. Controleer of de netspanning in uw woning overeenkomt met die van het apparaat.
RECEPT (V OOR CA. 15 W AFELS) Ingrediënten: 250 g boter 250 g zelfrijz end bakmeel 250 g suiker 4 eieren Smelt de boter langzaam. V oeg de suik er en 4 eierdooiers toe. Meng tot een romige mix. Klop het eiwit van de 4 eieren stijf. V oeg beetje bij beetje het gez eefde bakmeel toe aan de mix totdat deze dik is.
- The appliance is not intended to be operated by means of an external timer or separate remote control system. - The accessible surfaces will become hot while the appliance is in operation.
UTILISA TION DU GAUFRIER Attendre que les plaques aient at teint la bonne température. Si la pâte à gaufre est liquide, utiliser une louc he pour la verser afin de bien recouvrir la surface moulée de la plaque inférieure. Si la pâte est solide, l’étaler sur la surface moulée de la plaque.
NO V A W AFFLE MAKER ST AR ART . 130 160 V OR DEM GEBRA UCH Diese Gebrauc hsanweisung v or der Inbetriebnahme des Geräts sorgfältig durc hlesen und für spätere Fragen aufheben. P rüfen, ob die Netzspannung der W ohnung der des Gerätes entspric ht.
REZEPT (FÜR CA. 15 W AFFELN) Zutaten: 250 g Butter 250 g Mehl mit Bac kpulver 250 g Zuc ker 4 Eier Die Butter langsam z ergehen lassen. Eidotter und Zuc k er hinzugeben. Die Misc hung sahnig rühren. 4 Eiweiße steif sc hlagen. Das gesiebte Mehl langsam an die Misc hung hinzugeben bis diese dic k ist.
- No use accesorios no recomendados por el fabricante. - Mantenga el cable alejado de las planc has. - Este aparato no está diseñado para ser usado mediante un temporizador externo o un sistema de control remoto independiente. - Las superficies accesibles se calentarán cuando el aparato esté en funcionamiento.
11.
© NO V A 20 07.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Nova Star 130160 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Nova Star 130160 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Nova Star 130160 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Nova Star 130160 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Nova Star 130160 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Nova Star 130160 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Nova Star 130160 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Nova Star 130160 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.