Gebruiksaanwijzing /service van het product S16RW van de fabrikant Rival
Ga naar pagina of 8
Printed in China S16RW/9100120000278 S16RW06EM1 Owner’ s Guide READ AND SA VE THESE INSTRUCTIONS S16RW Electric Skillet SER VICE INSTRUCTIONS 1. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit. Doing so will void the Warranty .
-3- This appliance is for HOUSEHOLD USE ONL Y . No user-serviceable parts inside. Do not attempt to service this product. A short power-supply cord is provided to reduce the hazards resulting from entan- glement or tripping over a longer cord.
-5- 5. The STEAM VENT allows steam to escape while cooking with the LID in place. CAUTION: Escaping steam is HOT! Be careful when removing or lifting LID. Oven mitts are required when handling the LID or SKILLET P AN. 6. When cooking is complete turn TEMPERA TURE CONTROL DIAL to “OFF”.
-7- TEMPERA TURE GUIDE BURGERS 1 ⁄ 4 lb patties. 5 to 9 minutes/per side (med.) 350°F - 400°F STEAK 1" thick, boneless 9 to 12 minutes/per side 350°F - 400°F CHICKEN boneless breasts 6 to 7.
-9- RECIPES APPLE NUT P ANCAKES 2 tablespoons butter or margarine Dash nutmeg 1 ⁄ 2 cup plus 2 tablespoons all-purpose flour 2 ⁄ 3 cup milk 1 1 ⁄ 2 teaspoons sugar 1 egg 2 teaspoons baking powde.
-11- CHEESE AND BACON POT A TOES 6 slices bacon 1 ⁄ 4 cup onion, finely chopped 4 large potatoes, thinly sliced with skins on 1 1 ⁄ 2 cup (6-ounces) cheddar cheese, shredded 1 can (4-ounces) chopped green chilies Place bacon in cold skillet. Set skillet temperature to 350°F .
-13- PORK CHOPS WITH SP ANISH RICE 2 to 4 center cut pork chops, about 1 ⁄ 2 -inch thick 1 ⁄ 3 cup raw long grain rice 1 ⁄ 3 cup chopped onion 1 ⁄ 2 teaspoon chili powder 1 ⁄ 4 cup chopped green bell pepper 1 can (14 1 ⁄ 2 -ounces) whole tomatoes Set skillet temperature to 350°F .
RECIPES -15- STIR-FRY BEEF AND BROCCOLI (CONT .) Combine remaining soy sauce and sherry with broth, cornstarch, sugar and salt; set aside. Set skillet temperature to 350° F . Add oil and heat 1 minute. Drain meat, discarding marinade and add meat to skillet.
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Rival S16RW (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Rival S16RW heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Rival S16RW vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Rival S16RW leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Rival S16RW krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Rival S16RW bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Rival S16RW kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Rival S16RW . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.