Gebruiksaanwijzing /service van het product WM-1186 van de fabrikant Salton
Ga naar pagina of 9
digital rotary waffle maker Instruction Booklet Model: WM-1186 ® Booklet_WM-1186_ENG_Salton Booklet 3/31/10 4:41 PM Page 1.
IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances , basic safety precautions should alw ays be followed including the following: 1. Read all instructions . 2. DO NO T touch hot surfaces . Use handles or knobs . 3. T o protect against electrical hazards , DO NO T immerse cord, plugs , or the appliance in water or other liquid.
3 GROUNDED PLUG T o reduce the risk of electric shock this appliance has a grounded plug (2 blades and 1 pin). If the plug does not fit fully into the electrical outlet contact a qualified electrician. Do not modify the plug in any way or use an adaptor .
HOW T O USE 1. Plug unit into a 120V AC outlet. T he red power light will come on and the LCD will display ‘---‘. 2. Press the On/Off button to turn the unit on. Press the Shade Button and select the desired setting. Y ou can choose between 6 different shade levels.
HELPFUL HINTS 1. Do not over mix batter or waffles will be tough. Stir batter only until large lumps of dry ingredients disappear . T he amount of batter required varies between 3/4 and 1 cup . 2. T o retain crispness , let the bak ed waffle cool on a wire rack to prevent steam from accumulating underneath.
RECIPES Classic W affles Sift together into large bowl: 1 1/2 cups all-purpose flour 1/2 cup cornstarch 2 tbsp . cornmeal (optional) 1 tbsp . baking powder 1 tsp . salt Whisk in separate bowl: 3 egg yolks 1 3/4 cups milk 1/2 tsp . v anilla extract 1/2 cup (1 stick) unsalted butter , melted Separately: 3 egg whites 2 tbsp .
Quick W affles 2 eggs 3/4 cup (180 ml) milk 2 tbsps . (30 ml) vegetable oil 1 cup (250 ml) flour 1 1/2 tsps . (8 ml) baking powder 1 1/2 tsps . (8 ml) sugar 1/2 tsp (3 ml) salt In medium bowl, beat eggs until thick, add milk and oil. Add dry ingredients, mix until smooth.
Blend the flour and water together . In a separate bowl, beat the egg yolks until pale yellow . Add to the flour and water mixture . Stir in the salt, pepper and melted butter or bacon fat. Set aside and allow to stand for at least an hour . Beat the egg whites until stiff and gently fold into the batter .
A short supply cord is provided to reduce the hazards of becoming entangled in or tripping over a long cord. Extension cords may be used if care is exercised in their use .
Een belangrijk punt na aankoop van elk apparaat Salton WM-1186 (of zelfs voordat je het koopt) is om de handleiding te lezen. Dit moeten wij doen vanwege een paar simpele redenen:
Als u nog geen Salton WM-1186 heb gekocht dan nu is een goed moment om kennis te maken met de basisgegevens van het product. Eerst kijk dan naar de eerste pagina\'s van de handleiding, die je hierboven vindt. Je moet daar de belangrijkste technische gegevens Salton WM-1186 vinden. Op dit manier kan je controleren of het apparaat aan jouw behoeften voldoet. Op de volgende pagina's van de handleiding Salton WM-1186 leer je over alle kenmerken van het product en krijg je informatie over de werking. De informatie die je over Salton WM-1186 krijgt, zal je zeker helpen om een besluit over de aankoop te nemen.
In een situatie waarin je al een beziter van Salton WM-1186 bent, maar toch heb je de instructies niet gelezen, moet je het doen voor de hierboven beschreven redenen. Je zult dan weten of je goed de alle beschikbare functies heb gebruikt, en of je fouten heb gemaakt die het leven van de Salton WM-1186 kunnen verkorten.
Maar de belangrijkste taak van de handleiding is om de gebruiker bij het oplossen van problemen te helpen met Salton WM-1186 . Bijna altijd, zal je daar het vinden Troubleshooting met de meest voorkomende storingen en defecten #MANUAl# samen met de instructies over hun opplosinge. Zelfs als je zelf niet kan om het probleem op te lossen, zal de instructie je de weg wijzen naar verdere andere procedure, bijv. door contact met de klantenservice of het dichtstbijzijnde servicecentrum.